laat jouw innerlijke goud stralen

'laat jouw innerlijke goud stralen'

dagworkshop

Verlang jij er ook zo naar om jouw goud te laten zien en echt te gaan stralen?

Ben jij op zoek naar een diepere verbinding met je innerlijke zelf?

Voel jij dat er nog wat ontbreekt in je leven en zoek je naar een diepere betekenis en doel in je leven?

Ben jij op zoek naar gelijkgestemden die je mee ondersteunen om op groeipad te gaan?Ontdek de essentie van jouw innerlijke goud tijdens de dagworkshop "Laat jouw innerlijke goud stralen". Stap uit je comfortzone en maak je klaar voor een transformatieve reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Deze workshop is ontworpen om je dieper te laten graven en je volledige potentieel te omarmen. Samen met gelijkgestemde deelnemers creëren we een veilige en ondersteunende ruimte waarin je jouw ware zelf kunt omarmen en kunt schitteren als nooit tevoren. Laat je inspireren, empoweren en betoveren door de krachtige technieken, meditaties en stimulerende oefeningen die je zullen helpen om jouw innerlijke goud naar boven te halen en te laten stralen. Schrijf je vandaag nog in en geef jezelf een dag gewijd aan jouw persoonlijke groei en transformatie cadeau!Vera Beckx, bezielster van Casa Natura, creatieve intuïtieve therapeut, paardencoach, natuurcoach, neemt je bij de hand en zet mee je stappen naar beweging en vertrouwen. 

Zodat jij jouw innerlijke goud helemaal kan ontsluieren. Dit kwam tot stand nadat Vera al meerdere jaren enorm veel mensen heeft begeleid op hun pad naar vertrouwen, rust en kracht in zichzelf. Naar hun innerlijke schatten. 

Wat mag je verwachten tijdens deze dagworkshop?

Een diepere verbinding met je innerlijke wijsheid en intuïtie. 

Een veilige omgeving waarin jij je vrij voelt om jezelf te zijn, je te uiten en te groeien.

Een gelegenheid om diep in jezelf te duiken en een diepgaande zelfreflectie te ervaren.

Praktische oefeningen en tools die je in je dagelijks leven kunt toepassen om je groei voort te zetten.

Je ziet niet alleen het goud in jezelf, je voelt het ook. Deze flow neem je mee naar huis. 

Je gaat naar huis met een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen, inspiratie en een duidelijke richting voor je verdere groeipad.

Wat deelnemers zeggen over mijn manier van werken.

Eva zegt


Vandaag heb ik een hele dag doorgebracht bij Casa Natura - Vera Beckx wat een fantastische ervaring

Meestal ben ik de coach..... Vandaag ben ik de coachi geweest. Als ik een goede coach wil zijn is het ook nodig om te werken aan mijzelf. Vera en haar zalige dieren: Rana, Adriana, Jack en Lady heeft mij vandaag heel goed laten zien wat ik goed in bent en waar en hoe ik meer in mijn kracht kan staan

Het was wel heel spannend want het is de eerste keer in mijn leven dat ik heb gaan wandelen met een paard Mijn faalangstmonster heeft ook zachtjes in mijn oor gefluisterd "ga jij dit wel kunnen, dat is toch een heel grote paard en die is veel sterker dan jij"

Ik heb het toch gedaan. De hele dag meerdere keer in de piste gaan staan en een boswandeling gedaan. Begin was moeilijk en Adriana heeft meerdere keer over mijn grenzen gegaan.

Met de begeleiding van Vera heb ik mijn focus kunnen vinden en heb ik Adriana op een zachte maar duidelijk manier kunnen laten zien dat ik kan leiden.

Dankjewel Vera Beckx Jij bent een een geweldige coach. Dankzij jou ben ik een stukje dichterbij mijzelf gekomen en ben ik ook gegroeid als coach.


Wat zullen we doen tijdens deze dagworkshop?

Deze dag biedt de gelegenheid om dieper in contact te komen met jezelf, je innerlijke wijsheid en je unieke potentieel. Het is bedoeld als een reis van zelfontdekking, transformatie en persoonlijke groei.

We verkennen de helende kracht van de natuur en gebruiken intuïtief schilderen als creatieve uitlaatklep om dichter bij ons eigen goud te komen. We omarmen stilte en reflectie, waarbij we de ruimte geven aan onze gedachten, gevoelens en intuïtie. Onze intuïtie mag zich te uiten en ons begeleiden op onze persoonlijke reis naar innerlijke groei en vervulling. Ik creer een veilige en ondersteunende omgeving waarin je oude patronen kan loslaten en je innerlijke kracht kan versterken. Deze dagworkshop is bedoeld om jou te inspireren, te empoweren en je te helpen je eigen unieke goud naar boven te halen, zodat je met meer zelfvertrouwen, vreugde en vervulling in het leven kan staan.


Tijdens deze dag gaan we nog een stuk dieper dan we al deden tijdens de 5-daagse.  We werken verder op de thema's van de 5-daagse doch op een heel andere manier want je bent nu live aanwezig bij mij. 


De thema's van de 5-daagse zitten verweven in deze dag en worden nog dieper uitgewerkt. 

Het eerste en tweede thema verwondering en rust vinden in jezelf en luisteren naar je innerlijke stem wordt nu verbondenheid met de natuur en hiermee starten we onze dag.

Je verkent de krachtige band tussen jezelf en de natuur. Je leert hoe je de natuur kunt gebruiken als een bron van inspiratie, heling en groei, en je ontdekt hoe je door verbinding met de natuur dichter bij je eigen goud kunt komen. Door in stilte te gaan, ervaar je een moment van verstilling en innerlijke reflectie, waarbij je jezelf de ruimte geeft om te vertragen, te observeren en dieper in contact te komen met de natuur om je heen en je eigen innerlijke wereld. Tijdens de stiltewandeling kun je bewust je zintuigen openstellen en jezelf laten onderdompelen in de geluiden, geuren, kleuren en texturen van de natuur. Je richt je aandacht op het hier en nu, waardoor je de schoonheid en subtiliteiten van de omgeving intenser kunt ervaren. Het is een intieme reis die je uitnodigt om dieper te kijken, te luisteren en te voelen, ook in jezelf. Zo start onze dag. Het derde thema voel eens in komt helemaal aan bod tijdens de helende kracht van creativiteit. 

Je onderzoekt de helende en bevrijdende kracht van creativiteit in de natuurlijke omgeving. Je ontdekt hoe je je creatieve proces kunt versterken door je te laten inspireren door de schoonheid en harmonie van de natuur. Als vanzelf kom je bij je eigen innerlijke schoonheid en ga je ook hier dieper voelen.

Je ontdekt de transformerende kracht van intuïtief schilderen als een middel om je innerlijke goud te ontsluieren. Je leert hoe je je intuïtie kunt laten leiden bij het creëren van kunstwerken die de essentie van jouw unieke zelf weerspiegelen. 


Het vierde en vijfde thema uit de 5-daagse: veerkracht door trots te mogen zijn en stralen vanuit je eigen kern wordt hierin verweven. 

Tijdens de ganse dag komen deze thema's aan bod waar je ze het minst zal verwachten. We gaan onze stem gebruiken en voelen hoe we hierdoor onze vibratie verhogen. Mantra zingen brengt positieve trillingen en energie in het lichaam en de omgeving. De klanken resoneren met de cellen van je lichaam en openen je hart. Het zingen van mantra's kan een diepe emotionele verbinding teweegbrengen, het helpt bij het loslaten van blokkades en het cultiveren van liefdevolle vriendelijkheid, compassie en vergevingsgezindheid. Het versterkt spirituele verbinding. Mantra zingen is een uitnodiging om jezelf te verbinden met iets groters dan jezelf. Het kan je helpen om contact te maken met je innerlijke spirituele essentie en om een gevoel van eenheid en verbondenheid met het universum te ervaren.

Bij het vuur vinden we transformatie. Wanneer je jezelf verbindt met het vuur, kun je oude patronen, negatieve energie en belemmeringen loslaten. Dit creëert ruimte voor jouw innerlijke kern om te stralen en te groeien. Door de energie van het vuur en de ondersteuning van de groep kun je jouw innerlijke kracht versterken. Je kunt jezelf omringen met positieve intenties die jouw innerlijke kern voeden en laten groeien. Dit geeft je de moed en het vertrouwen om volledig te stralen vanuit je authentieke zelf.Vera Beckx

Ik ben Vera Beckx, bezielster van Casa Natura.

Ik geniet steeds meer van mijn vrouwelijkheid. Het vrouw zijn heb ik omarmd en geïntegreerd zonder het mannelijke in mezelf te vergeten. Ik vind steeds meer de balans in beide energieën in mezelf.

Waar ik vroeger overhelde in doen, doen, doen en vanuit een zeer mannelijke energie zal ik nu veel meer vanuit mijn vrouwelijke energie en wijsheid leven. Dit geeft me enorm veel rust en vertrouwen.


Ik sta voor zachtheid en liefdevolle ontmoetingen. Vanuit mijn gevoeligheid pik ik de energie van mensen en dieren op waardoor ik vaak heel snel zie wat er gebeurt of ergens vast zit. Ik geniet van het creëren en ik adem dan ook creativiteit, zonder kan ik mezelf niet zijn. Door heel authentiek en vanuit verbinding te communiceren mag ik kinderen en ook volwassenen hun ware persoontje zien.


Vanuit Casa Natura kan ik al die facetten van mezelf combineren en integreren om anderen te helpen het goud in zichzelf te vinden. Ik mag een stuk mee lopen op jouw pad.


Wat deelnemers zeggen over mijn manier van werken.

Wendy zegt


Wat een ervaring!

Ik had een sessie coaching met behulp van Vera haar paarden. Zo bijzonder. Ik vond het best wel spannend om met zo een krachtige dieren te werken maar met Vera erbij was ik direct op mijn gemak. Ik ervaarde de paarden als een enorme steun. Vera leest de reacties van haar paarden trouwens met gemak en helpt je zo snel naar de diepere lagen die spelen.

Daarnaast merkte ik dat ze zelf ook heel sterk is in het invoelen van wat er bij mij speelde. Ze haalde er op een gegeven moment ook een variatie aan kegels bij zodat ik mijn familieleden kon opstellen want er was heel wat aan de hand. Dat maakte het voor mij overzichtelijk. Ook hier kon ze weerom moeiteloos intunen op de energie van mezelf elk element/familielid en de beweging in mijn familiesysteem begeleiden die er nodig was.

Vera navigeert daarnaast emoties en blokkades alsof het niks is. Haar stijl is bovendien nuchter en doortastend met een bedje van zachte mildheid. Zo kon ik snel en diep gaan in mijn proces en een grote transformatie ervaren.

Na de sessie kreeg ik ruimte om te landen en te verwerken bij een lekkere kop thee, wat de overgang naar het dagelijkse leven makkelijker maakte

De praktische kant van deze reis

-   Wanneer gaat de workshop door?

Vrijdag 8 september van 14u - 21u. 


-   Hoe is deze opgebouwd?

We starten de dag na de middag en gaan samen aan de slag. 's Avonds eten we samen en gaan we nadien nog een stukje verder om af te sluiten met een vuurcirkel. 


-   Hoe schrijf ik mij in?

Schrijf je in via de knop om je plek te reserveren. 


-   Wat is de prijs?

298€ Dit is inclusief 21% BTW, materialen, avondeten en drinken.


-   Wat heb je nodig?

Je hoeft helemaal niets mee te brengen van materialen. Wel graag aangepaste kledij aan het weer, we gaan zeker buiten in de natuur. 


-   Hoe sluiten we de workshop af?

We sluiten af met een vuurcirkel waarin we kunnen delen en alles mooi integreren. Om 21u. kan iedereen rustig naar huis vertrekken. 


-   Is er ook aandacht voor mijn persoonlijke groei?

Zeker, iedereen krijgt volop de kans om in eigen proces te gaan. Vera begeleidt waar nodig. 

   

-   Kan ik na de workshop nog verder gaan indien nodig?

Ja hoor, je kan altijd individuele begeleiding boeken of meedoen aan 1 van de groepsworkshops.

   
Vaak gestelde vragen

Waar gaat het door?

Bij Casa Natura

Demerstraat 11 - 3110 Rotselaar

Kan ik in de buurt parkeren?

Ja, geen probleem, ik voorzie plek.

Hoe zullen de activiteiten mij helpen om mijn innerlijk goud te ontsluieren?

De opdrachten zijn erop gericht je echt dieper in je eigen kern te laten zakken en op zoek te gaan naar jouw goud. Ik neem je mee a.h.v. meditaties, creatieve opdrachten, opdrachten in de natuur en inzicht in jezelf. 

Er is ruimte om in je eigen proces te gaan en Vera begeleidt je hierin. Is er meer nodig na de workshop dan is dat in overleg mogelijk.

Wat is het verschil met de gratis 5-daagse vind het goud in jezelf?

Word ik 1 op 1 begeleid tijdens deze workshop?

Het grote verschil is dat we nu live bij mij in mijn prachtige omgeving vertoeven. Je hebt dus echt mijn begeleiding direct, waarin ik je volledig mee neem en ik je dus ook individueel kan bijstaan. Je gaat echt veel dieper in je proces en door de groep word je zo ook rechtsreeks ondersteund. 

Moet ik de 5daagse gevolgd hebben om aan deze dagworkshop te kunnen deelnemen?

Dat is niet nodig. Je gaat er helemaal mee in gaan. Je hebt geen voorkennis nodig. Iedereen neemt op eigen tempo wat je nodig hebt in je proces.


Voor wie is deze workshop bedoeld?

Volwassenen die echt willen gaan voor transformatie en innerlijke groei.


Wat als het regent?

We zullen vaak buiten zijn, maar we kunnen ook binnen. Voorzie zeker aangepaste kledij.

Wat als ik tijdens de reis emotioneel word of geconfronteerd word met uitdagende situaties?

Dat zou zeker kunnen en is helemaal ok. Je komt in een veilige groep terecht en weet dat wanneer het wat met je doet, je ook echt aan het werk bent met jezelf. Ik ben er om jouw te begeleiden in je proces. Jouw tempo is belangrijk, dat wordt altijd gerespecteerd. 

Kan ik een factuur krijgen?

Dit kan uiteraard. De factuur wordt je binnen de week opgestuurd.


Hoeveel plekjes zijn er voorzien voor de workshop?

We gaan met een klein groepje van maximum 8 mensen aan de slag. Ik hou van de kleine groepjes zodat je maximaal in je proces kan gaan. 


Ik heb er al zoveel zin in om je hier op mijn heerlijke plek te verwelkomen!

Wat deelnemers over de 5-daagse vind het goud in jezelf zeggen.

Céline zegt


Ik volgde enkele vrouwencirkels en de gratis 5daagse ´vind het goud in jezelf ´ bij Vera. Een bijzondere vrouw met een gouden hart en heel veel kennis.

Ik ben haar dankbaar voor al de inzichten die ze mij al bracht en hoe mooi en waardevol de gratis 5daagse is geweest.

Mervi zegt


Ik heb hetzelfde gevoel over mezelf…

Super graaf van jou dat je dat uit 1 tekening kan lezen! Wow!

Nog eens dikke merci voor deze gratis 5-daagse 'vind het goud in jezelf'.

Lindsay zegt


Wauw Vera, dit resoneert zo hard!

Dankjewel! 

Nu nog ontdekken hoe ik dat teveel aan helium uit m'n ballon krijg om in balans te geraken 

I. zegt


Dankjewel voor jouw feedback. Het voelt heerlijk om bevestiging en verduidelijking te krijgen van wat ik voel. Het klopt als een bus: ik heb al heel wat innerlijk werk gedaan en ben al enorm gegroeid. Het is inderdaad zo dat ik intussen mijn verleden grotendeels “verwerkt” heb. Er zijn hier en daar nog wat “restjes” en wanneer die de kop op steken omarm ik ze en laat ik ze liefdevol los.

Daphne zegt


Hier sta ik even perplex van… Klopt helemaal. Dankjewel voor je tips, ze zijn zeer waardevol en ik neem ze dus mee