Volwassenen

Aanbod volwassenen'creatief natuurtraject'


Natuur stimuleert de creativiteit. Super toch! Wat gaan we krachtiger, rustiger en creatiever worden. We gaan op zoek naar onze eigen creativiteit in de beste setting namelijk de pure en zuivere natuur. Hierdoor kunnen we ontspannen en vanuit een (innerlijke) rust gaan creëren. We laten ons innerlijke (creatieve) kind vrij en spelen met natuurlijke materialen. We kladderen op doek, we zitten met onze handen in de klei, en ons innerlijke kind hoeft vooral niet netjes en binnen de lijntjes te blijven.

Voorkennis is niet nodig maar indien die er is, zal je hiermee nog extra uitgedaagd worden om los te laten, te durven, krachtiger te worden en vooral; ga je er veel plezier aan beleven. Een stukje zelfzorg, zo belangrijk. Alle materialen die we gebruiken, koffie, thee en koekjes zijn voorzien. Elke week krijg je een nieuwe opdracht in je schetsboek waarmee je ook thuis verder kan. 


Het traject loopt over 7 weken. Deze gaat door op vrijdag namiddag van 14 tot 17u.


Voor volwassenen.

Prijs: €847

'creatieve workshops'


Deze gaan door op vast gezette dagen maar kunnen ook aangevraagd worden.


De technieken worden gekozen door de volgers van de workshop. Stuur gerust een mailtje met vragen voor een workshop.

Vaste data zijn terug te vinden op deze website onder de rubriek agenda of op de facebookpagina. facebook.be/casanaturarrotselaar


Voor volwassenen en kinderen.  Ideaal om te onthaasten, rust in je hoofd te vinden en gezellig samen creatief bezig te zijn.

Prijs: €55

'natuurbeleving workshop'


Deze gaan door op vastgezette dagen maar kan zeker ook aangevraagd worden.


Hierbij worden er verschillende elementen uit de natuur gebruikt. We gaan bijvoorbeeld massage olie maken van Sint Jansbloemen, goudsbloemzalf, ... We beginnen steeds met een wandeling waarbij we zelf onze ingrediënten zullen plukken. 

prijs:afhankelijk van de workshop

Vooraf inschrijven!

ouder/kind coaching


Hierbij wordt het paard ingezet om ouders en kinderen dichter tot elkaar te brengen en te laten samen werken. Dit zorgt voor meer verbinding en een sterkere band. 

Een paard is een spiegel en helpt zo jezelf te leren kennen.


Eveneens kan dit d.m.v. creatieve werkvormen. Indien mensen liever niet met de paarden werken. Deze coachingsvorm brengt mensen meer tot samen werken en laat zien hoe een kind zich voelt. Kinderen gaan door te tekenen duidelijk maken wat er op dat moment in hen speelt.


Dit gaat door op zaterdag.

Prijs: €65 per sessie
Casa Natura - Demerstraat 11 - 3110 Rotselaar - info@casanatura.be - 0496/711396

Copyright © All Rights Reserved