Volwassenen

Aanbod volwassenen'kom in je kracht met paardenkracht' - 3 daagse


Laat je meeslepen door de magie van de paarden en ontdek hoe ze je kunnen helpen om zelfverzekerder, krachtiger en evenwichtiger te worden. Dit inspirerende programma is speciaal ontworpen om jouw potentieel naar boven te halen en je persoonlijke groei te bevorderen, allemaal met de hulp van deze prachtige dieren en natuurlijk een Vera sauje eroverheen. Creativiteit is tijdens deze 3 dagen niet weg te denken.


Wat mag je verwachten?

- Je gaat (terug) het vertrouwen in jezelf vinden zodat je niemand anders daarvoor nodig hebt om je goed te voelen. Of naar iets opzoek gaat hiervoor.

- Je wordt je bewust van wie je bent en wat er werkt en niet werkt voor je

- Je durft bewust kiezen voor jezelf, je ziet daarbij in dat je daardoor aan anderen meer kan geven.

- Je leert helder communiceren door daar echt op te oefenen zodat je voelt dat er tussen je energie en je woorden geen verschil zit.

- Natuurlijk gaan we met de paarden (en hond) aan de slag zodat jij terug in je gevoel durft gaan en hier connectie mee mag maken.

- We werken rond persoonlijk leiderschap zodat je durft staan voor wie je bent en beslissingen voor jezelf durft gaan nemen zodat je in je kracht gaat staan en de juiste dingen gaat doen.

- Kleine groep van maximum 6 mensen.

- 3 dagen in de natuur met paarden en creativiteit.€896 Inclusief BTW, materialen en eten inbegrepen.
Individuele coaching


Dit kan d.m.v. paardencoaching, natuurcoaching of creatieve coaching.

Ik zet alles in ook het systemische, vanuit de coachvraag wordt me duidelijk wat er nodig is en gaan we dat opstellen. Vaak zal je zien dat ik eerst bij de paarden ga en nadien nog een creatieve opdracht eraan koppel. Maar ook dat is helemaal afhankelijk van wat er nodig is. 

Een paard is een spiegel en helpt zo om inzichten te krijgen en eventueel blokkades bloot te leggen. Ook de hond wordt ingezet en het is mij ondertussen erg duidelijk dat mijn kat altijd mee doet bij zaken rond het vrouwelijke, bij rituelen, bij baarmoederhealings. Bij zulke zaken zal de kat vaak mee doen. Ik werk meestal met een traject waarbij we kijken wat er nodig is. Alles is afhankelijk van de coachvraag. Dus stel gerust je vraag.

Een losstaande sessie: €115 


Getuigenissen


Wendy schrijft het volgende

Wat een ervaring!

Ik had een sessie coaching met behulp van Vera haar paarden. Zo bijzonder. Ik vond het best wel spannend om met zo een krachtige dieren te werken maar met Vera erbij was ik direct op mijn gemak. Ik ervaarde de paarden als een enorme steun. Vera leest de reacties van haar paarden trouwens met gemak en helpt je zo snel naar de diepere lagen die spelen.

Daarnaast merkte ik dat ze zelf ook heel sterk is in het invoelen van wat er bij mij speelde. Ze haalde er op een gegeven moment ook een variatie aan kegels bij zodat ik mijn familieleden kon opstellen want er was heel wat aan de hand. Dat maakte het voor mij overzichtelijk. Ook hier kon ze weerom moeiteloos intunen op de energie van mezelf elk element/familielid en de beweging in mijn familiesysteem begeleiden die er nodig was.

Vera navigeert daarnaast emoties en blokkades alsof het niks is. Haar stijl is bovendien nuchter en doortastend met een bedje van zachte mildheid. Zo kon ik snel en diep gaan in mijn proces en een grote transformatie ervaren.

Na de sessie kreeg ik ruimte om te landen en te verwerken bij een lekkere kop thee, wat de overgang naar het dagelijkse leven makkelijker maakte


intuïtief schilderen

'creatieve workshops' intuïtief werken

                        online of in het atelier


Een reis naar binnen. Je gaat creëren vanuit je gevoel, het onbewuste komt naar boven. Je zit helemaal in het nu, in je gevoel. Vera begeleidt je doorheen het proces.

De workshops gaan door op vast gezette dagen maar kunnen ook aangevraagd worden.

De technieken worden gekozen door de volgers van de workshop of worden vooraf bepaald. Dit naar gelang of de workshop online of in het atelier doorgaat.

Voor volwassenen en/of kinderen. Ideaal om te onthaasten, rust in je hoofd te vinden, in je gevoel te zakken en gezellig samen creatief bezig te zijn.

data: zie agenda

Prijs: afhankelijk van de workshop vanaf €97

uit je hoofd
vanuit je gevoel

reviews intuïtief werken


Caroline C. schreef op facebook volgende review 

De creatieve workshop van Vera was niet gewoon iets tekenen of schilderen vandaag. De kids en ik hebben er van genoten dat ik weer eens echt was voor hen en met hen. Daarnaast heeft het enorm veel dingen losgemaakt en kwamen de inzichten volop binnen. En dat was nog maar een online workshop...
Warme aanrader als je eens iets wil creëren zonder prestatiedruk, of gewoon iets wil leren over jezelf.
Haar natuurtalent brengt gewoon die diepere lagen omhoog op een fijne, zachte manier.

Aanrader van formaat!


Veronique M. schreef op facebook volgende review 

Vandaag heb ik de online creatieve workshop gevolgd. Het was voor mij sinds mijn kindertijd geleden dat ik creëerde zonder resultaat te verwachten of zonder een zekere structuur te volgen. Tijdens de workshop lukte het mij al vrij snel om dat toch te doen en gewoon mijn gevoel te volgen. Dankjewel hiervoor!Hilde S. schreef op facebook volgende review 

Mijn dochter en ik hebben net een online creative workshop gevolgd bij Vera met mooie resultaten en het was super leuk. Hopelijk doen wij dit snel nog een keer. 🎨🖍🖌👧👱‍♀️👩‍🎨

Helende verbindende vrouwencirkel

'helende (v)uurtjes'


Tijdens de vrouwencirkel neemt Vera je mee ofwel rond het vuur buiten bij goed weer of wel rond het altaar binnen in het atelier. 


Elke maand gaat er een helende verbindende vrouwencirkel door. Elke cirkel is uniek, magische en krachtig. Steeds meer ziet Vera de nood aan deze verbinding met andere vrouwen.
Vrouwen horen elkaar te ondersteunen, niet te bekritiseren.

Sinds oudsher vinden er vrouwencirkels plaats. En dit mag hier terug ontdekt en her-innerd worden. De kracht van vrouwen.
Het is zo krachtig om in deze cirkel vanuit een veilige bedding te mogen delen, elkaar te ondersteunen in wie we werkelijk zijn, de sisterhood te voelen, herkenning te mogen vinden, dieper in je eigen vrouwelijke natuur te zakken en wijsheden te delen.
Alles mag er zijn, alles is welkom. Met het grootste respect gaan we hier om met elkaar en kunnen we voelen hoe we elkaar versterken en ondersteunen. Vrouwen die luisteren naar elkaar en vooral de ander de kans niet ontnemen om zelf te gaan staan voor al die stukken die je mee draagt. Je angsten, je schaamte, je verdriet maar ook je blijdschap, je verlangens, je dromen, alles is welkom en kan gedeeld worden.


De dieren van Vera zijn steeds rondom ons, de natuur is zo krachtig en ondersteunt het hele proces. Vera voorziet de sacred space om hierin op een veilige manier gedragen te worden. Rien is Vera haar space holder. Magisch is het elke keer.

Elke vrouw is welkom in de cirkel. Hoe ze zich ook voelt en wat ze ook mee draagt. Hier zijn we allen gelijk en wordt er liefdevol met elkaar omgegaan.


Lieve dame, wil je graag meedoen?

Schrijf dan in door een berichtje te sturen naar Vera via info@casanatura.be 
Plaatsen zijn beperkt tot een klein groepje van 8 vrouwen. 
Breng een dekentje mee. Kussentjes zijn er genoeg, maar indien je liever je eigen kussen hebt kan dat zeker.


Liefdevolle investering in jezelf: €25 cash ter plekke te betalen
(Er wacht je een lekkere tas zelfgemaakt thee met kruiden uit mijn tuin, koffie, water en wat te knabbelen en natuurlijk is er chocolade


Vera opent haar sacred space vooraf met muziek op een intuïtieve manier. 

Soms neemt Vera ook muziek mee in haar cirkel. Dan neemt ze de drum en zingt ze met de groep mantra's. Elke maand is er een thema dat Vera vooraf invoelt en meeneemt in de cirkel.


Vera volgde opleiding tot het hoede van vrouwencirkels en rond het werken met rituelelen en altaren bij Sille en Inge van beawoman. Vera had na het bijwonen van verschillende vrouwencirkels bij verschillende hoedsters zo het gevoel van dit heb ik ook te doen dat ze deze cursus is gaan volgen om de cirkels hier nog meer kracht te geven. Sinds juni 2022 vinden er hier elke maand vrouwencirkels plaats. 


Zoek je een vrouwencirkel in je eigen buurt kan je de website www.vrouwencirkels.be raadplegen.


DATA

Vrijdag van 20u. tot 22u.

26/7/2024

30/8/2024reviews vrouwencirkel


Jill schreef op facebook het volgende

Genoten van een intens mooie vrouwencirkel <3

Een unieke verbinding creëert krachtige energie.


Veerle zegt het volgende

De vrouwencirkel à la Vera. Toch weer net even anders. Het is pure me-time. Even helemaal mogen zijn. 

Met een zeer fijne aanvang en een bijzonder slot. Een magic me time momentje samen met zovele andere mooie dames. 


Ellen zegt het volgende

Ik ervaarde de vrouwencirkel als een plek waar gedeeld kon worden. In alle openheid, in vertrouwen. Ik kreeg duidelijkheid over twijfels waar ik mee rondliep. Een verademing om een deel van de mist te voelen opklaren. Bedankt voor de fijne avond!


Kristel schreef op facebook het volgende

Een hele fijne warme kennismaking met Vera. Zijn wie je bent, in het moment staat op de voorgrond. Op zo een manier gegeven dat je eigen persoonlijke inspiratie en heling wordt aangesproken, wat je zo in je eigen kracht zet en tegelijkertijd was het een aangename me -time. Op deze manier heb ik enorm genoten van de vrouwencirkel en kijk ik uit naar de volgende…


Katrien schreef op facebook het volgende

Bedankt voor de warme welkom gisteren in de vrouwen cirkel! Het was de rust en verbinding die ik op dit moment zo nodig heb. Ik kijk uit naar de volgende!


Inge schreef op facebook het volgende

Gisteren was het de eerste keer dat ik deelnam aan de vrouwencirkel. Het voelde als thuiskomen. Vera schept een veilige plek waar iedereen zichzelf mag zijn. Dit smaakt naar meer.


Hanne schreef op facebook het volgende

Ik heb al twee keer mogen deelnemen aan een vrouwencirkel bij Vera.

Wat ik zo mooi vind aan de cirkels, is dat je toekomt in een groep onbekende vrouwen, maar al heel gauw voel je een grote verbondenheid met elkaar.

Je kan delen wat je wil, er wordt naar je geluisterd zonder oordeel. Je voelt je een deel van een groter geheel. Want elk verhaal, elke emotie herken je voor een stuk. Je inspireert elkaar. Je voelt je minder alleen. Je voelt je verbonden, opgelucht, blij.

Vera creëert dit alles op een hele mooie manier. Heerlijk ook om samen rond het vuur te zitten, in de prachtige natuur.

Zeker een aanrader!Ook tijdens workshops voel ik soms de nood aan een cirkel en zo ontstond er in september na een workshop smudgesticks maken ook een cirkel.


Runa zegt hierover het volgende

In september kon ik onverwachts aan een vrouwencirkel meedoen.

We zaten heerlijk aan het vuur wat op zich al magisch is.

Maar toen elke vrouw iets mocht vertellen over zichzelf zonder dat er over elkaar geoordeeld werd, kwamen bij mij emoties los. Waardoor ik het aandurfde om bepaalde situaties te vertellen die diep in mij zaten. Terwijl ik bijna niemand kende. Wat nog mooier was om de aanwezigheid van onze gestorven (voor)ouders te mogen voelen. En op de achtergrond hoorden we af en toe in de verte de paarden hinniken.

Dank je wel voor deze prachtige ervaring. Je bent een prachtige vrouw die heel veel zaken op een natuurlijke manier aanvoelt en bijstuurt wanneer dit nodig is.


Céline schreef op facebook het volgende

Ik volgde enkele vrouwencirkels en de gratis 5daagse ´vind het goud in jezelf ´ bij Vera. Een bijzondere vrouw met een gouden hart en heel veel kennis.

Ik ben haar dankbaar voor al de inzichten die ze mij al bracht en hoe mooi en waardevol de gratis 5daagse is geweest.


'dicht(er) bij je natuurlijke zelf' dagworkshop 


Tijdens deze dag neem ik jullie mee in de rust van de natuur en zet alles in beweging. Een dag waarin je de verbinding met jezelf, je creatie centrum en moeder aarde mag voelen. En lekker tussen hemel en aarde in mag staan. Puur genieten! Een dag voor jezelf!

In deze dag zit alles wat mij ook helpt om dicht bij mezelf te blijven en dichter bij mezelf te komen. Natuur, creativiteit, rust, muziek, dieren, vuur, ...

Plaatsen zijn beperkt! Ik werk met kleine groepjes.Wat haal je eruit en mag je verwachten?

- Je gaat rust ervaren

- Alles mag en niets moet zal je heel erg voelen, een dagje vakantie gevoel

- Tijd voor jezelf om echt in je gevoel te gaan

- Je gaat in verbinding met jezelf, je essentie en je maakt connectie met de natuur en het 

   goud in jezelf

- Je voelt de hartsverbinding die onstaat met de andere deelnemers

- Je gaat vanuit je eigen creatiecentrum creëren en vrij mogen bewegen van daaruit

- Wandelen doorheen de prachtige natuur en zo de stilte in jezelf tegen komen

- Afsluiten met een cirkel bij het vuur

- alles werkt samen waardoor ook jij eenheid met jezelf kan ervaren


Ik neem jullie mee vanaf 15u. tot 21u. tijdens deze workshop.


liefdevolle investering in jezelf: €247 

'verbind je hart met intuïtie kracht' 


Tijdens dit traject gaan we uit ons hoofd en in ons gevoel en intuïtie gaan. Ik neem jullie mee in de natuur, bij de paarden en in jullie eigen creativiteit. Zo kom je dichter bij je eigen natuur en essentie en kan je vol vertrouwen kiezen voor je intuïtie.

Je zal ervaren wat het is om vanuit rust je eigen innerlijke stem te mogen horen.


Wat krijg je?

- Kleine groep van maximum 6 mensen

- Schetsboek met inzichtvragen

- Online oefening

- 2 intuïtieve live voormiddagen

- Mijn intense begeleiding doorheen het traject

- De materialen waarmee we werken


Er is ook een VIP versie.

De VIP versie heeft er extra bovenop:

- een 1 op 1 sessie

- een hartegeschenk


Wat haal je eruit?

- Je ervaart rust en aarding

- Tijd voor jezelf om echt in je gevoel te gaan

- Dichter bij je eigen natuur en essentie komen

- Je gaat in verbinding met je intuïtie en je essentie

- Je perfectionist leren herkennen en er mee aan de slag gaan

- Minder twijfelen bij beslissingen

- Je gaat in je kracht staan, je ziet je eigen zelf, ja mag helemaal jezelf zijn en als jij je goud ziet, zien anderen het ook.

- Je vindt sneller je balans terug

- Helemaal uit je hoofd en in je gevoel


prijs: op aanvraag

leren tekenen

'creatieve workshop' leren schilderen of tekenen

online of in het atelier


De technieken worden vooraf gekozen. Hierbij gaan we echt in op het leren schilderen of tekenen naar gelang de techniek en gaan we de technieken meester worden. Verschillende technieken zoals aquarel, acrylverf, pastelkrijt, stift, potlood, pen, bister, houtskool, droge naald, ... kunnen aan bod komen.


Voor volwassenen en/of kinderen. 

Prijs: afhankelijk van de workshop vanaf €97

aquarel
acrylverf
Sint Janskruid

'natuurbeleving workshop' 

smudge sticks, Sint-Jansolie, zalven maken vallen hieronder.


Deze gaan door op vastgezette dagen maar kan zeker ook aangevraagd worden.


Hierbij worden er verschillende elementen uit de natuur gebruikt. We gaan bijvoorbeeld massage olie maken van Sint Jansbloemen, goudsbloemzalf, smudge sticks maken, ... We beginnen steeds met een wandeling waarbij we zelf onze ingrediënten zullen plukken. 

prijs:afhankelijk van de workshop vanaf €97

Vooraf inschrijven!

natuur
Sint Jansolie

Getuigenissen

Runa schreef op facebook volgende getuigenis


Gisteren mijn eerste smudge sticks gemaakt bij Casa Natura - Vera Beckx.

Ik vind het best jammer om ze op te branden. Maar ik heb nog maar eens geleerd dat het onkruid die we vervelend vinden, gewoon prachtige kruiden zijn of kunnen verwerkt worden in zo een smudge stick.

Wie had het ooit gedacht dat ik zo weinig last zou hebben toen ik met mijn hand door de brandnetels ging.

En onze avond eindigen met een vrouwencirkel. Wauw!!! Dat was de reden dat ik gisteren echt bij mij moest zijn.

Prachtige maar vooral krachtige dames ontmoet.

Bedankt Vera Beckx voor de geweldige avond.

Oeps, you did it again <3


ouder kind coaching

ouder/kind coaching


Dit kan d.m.v. paardencoaching of creatieve coaching.

Bij paardencoaching wordt het paard ingezet om ouders en kinderen dichter tot elkaar te brengen en te laten samen werken. Dit zorgt voor meer verbinding en een sterkere band. 

Een paard is een spiegel en helpt zo jezelf te leren kennen.


Eveneens kan dit d.m.v. creatieve werkvormen. Indien mensen liever niet met de paarden werken. Deze coachingsvorm brengt mensen meer tot samen werken en laat zien hoe een kind zich voelt. Kinderen gaan door te tekenen duidelijk maken wat er op dat moment in hen speelt.


Dit gaat door op zaterdag.

Prijs: €115
Wat anderen over Vera zeggen

Getuigenis van Maaike op facebook


Fijne open spirituele dame die me veel kan leren of intuïtie en over het zorgen voor "je zelf"

Ik ken Vera van 2 intervisie-momenten als collega-coach en als coach van de challenge intuitie-kracht, die ik recent volgde. In beide rollen vind ik het contact met Vera prettig. Ze heeft veel te bieden en is open en heel bereid om te steunen en om je te laten leren. Vera brengt je dichter bij je eigen kracht.

Getuigenis van Sara op facebook


Een gedreven madam! Enthousiasme en liefde voor de natuur ten top!

Getuigenis van Inge op facebook


Vera is een hele aangename inspirerende dame. De challenge die ik gevolgd heb was top! Bedankt om me zoveel inzichten te geven Vera. Dit smaakt naar meer. Groetjes Inge

Getuigenis van Elisa op facebook


Wat doet Vera dat goed! Ze is een bruisend vat vol creatieve ideeën en energie. Goed met kinderen ...én volwassenen. Ik kan Casa Natura alleen maar dik aanbevelen!