Volwassenen

Aanbod volwassenenintuïtief schilderen
uit je hoofd
vanuit je gevoel

'creatieve workshops' intuïtief werken

                        online of in het atelier


Een reis naar binnen. Je gaat creëren vanuit je gevoel, het onbewuste komt naar boven. Je zit helemaal in het nu, in je gevoel. Vera begeleidt je doorheen het proces.

De workshops gaan door op vast gezette dagen maar kunnen ook aangevraagd worden.

De technieken worden gekozen door de volgers van de workshop of worden vooraf bepaald. Dit naar gelang of de workshop online of in het atelier doorgaat.

Voor volwassenen en/of kinderen. Ideaal om te onthaasten, rust in je hoofd te vinden, in je gevoel te zakken en gezellig samen creatief bezig te zijn.

Prijs: afhankelijk van de workshop op aanvraag

reviews intuïtief werken


Caroline C. schreef op facebook volgende review 

De creatieve workshop van Vera was niet gewoon iets tekenen of schilderen vandaag. De kids en ik hebben er van genoten dat ik weer eens echt was voor hen en met hen. Daarnaast heeft het enorm veel dingen losgemaakt en kwamen de inzichten volop binnen. En dat was nog maar een online workshop...
Warme aanrader als je eens iets wil creëren zonder prestatiedruk, of gewoon iets wil leren over jezelf.
Haar natuurtalent brengt gewoon die diepere lagen omhoog op een fijne, zachte manier.

Aanrader van formaat!


Veronique M. schreef op facebook volgende review 

Vandaag heb ik de online creatieve workshop gevolgd. Het was voor mij sinds mijn kindertijd geleden dat ik creëerde zonder resultaat te verwachten of zonder een zekere structuur te volgen. Tijdens de workshop lukte het mij al vrij snel om dat toch te doen en gewoon mijn gevoel te volgen. Dankjewel hiervoor!Hilde S. schreef op facebook volgende review 

Mijn dochter en ik hebben net een online creative workshop gevolgd bij Vera met mooie resultaten en het was super leuk. Hopelijk doen wij dit snel nog een keer. 🎨🖍🖌👧👱‍♀️👩‍🎨

leren tekenen

'creatieve workshop' leren schilderen of tekenen

online of in het atelier


De technieken worden vooraf gekozen. Hierbij gaan we echt in op het leren schilderen of tekenen naar gelang de techniek en gaan we de technieken meester worden. Verschillende technieken zoals aquarel, acrylverf, pastelkrijt, stift, potlood, pen, bister, houtskool, droge naald, ... kunnen aan bod komen.


Voor volwassenen en/of kinderen. 

Prijs: afhankelijk van de workshop

aquarel
acrylverf
Sint Janskruid

'natuurbeleving workshop'


Deze gaan door op vastgezette dagen maar kan zeker ook aangevraagd worden.


Hierbij worden er verschillende elementen uit de natuur gebruikt. We gaan bijvoorbeeld massage olie maken van Sint Jansbloemen, goudsbloemzalf, ... We beginnen steeds met een wandeling waarbij we zelf onze ingrediënten zullen plukken. 

prijs:afhankelijk van de workshop

Vooraf inschrijven!

natuur
Sint Jansolie
ouder kind coaching

ouder/kind coaching


Dit kan d.m.v. paardencoaching of creatieve coaching.

Bij paardencoaching wordt het paard ingezet om ouders en kinderen dichter tot elkaar te brengen en te laten samen werken. Dit zorgt voor meer verbinding en een sterkere band. 

Een paard is een spiegel en helpt zo jezelf te leren kennen.


Eveneens kan dit d.m.v. creatieve werkvormen. Indien mensen liever niet met de paarden werken. Deze coachingsvorm brengt mensen meer tot samen werken en laat zien hoe een kind zich voelt. Kinderen gaan door te tekenen duidelijk maken wat er op dat moment in hen speelt.


Dit gaat door op zaterdag.

Prijs: op aanvraag
tekenen in de natuur

'creatief natuurtraject'


Natuur stimuleert de creativiteit. Super toch! Wat gaan we krachtiger, rustiger en creatiever worden. We gaan op zoek naar onze eigen creativiteit, onze kracht en onszelf in de beste setting namelijk de pure en zuivere natuur. Hierdoor kunnen we ontspannen en vanuit een (innerlijke) rust gaan creëren. We laten ons innerlijke (creatieve) kind vrij en spelen met natuurlijke materialen. We kladderen op doek, we zitten met onze handen in de klei, en ons innerlijke kind hoeft vooral niet netjes en binnen de lijntjes te blijven. We leren onze innerlijke criticus kennen en ervoor zorgen dat deze iets minder het voortouw gaat nemen. Hij of zij mag er zijn maar mag niet bepalend zijn. 

Voorkennis is niet nodig maar indien die er is, zal je hiermee nog extra uitgedaagd worden om los te laten, te durven, krachtiger te worden en vooral; ga je er veel plezier aan beleven. Een stukje zelfzorg, zo belangrijk! Alle materialen die we gebruiken, koffie, thee, fruit en koekjes zijn voorzien. Elke week krijg je een nieuwe opdracht in je schetsboek waarmee je ook thuis verder kan. 


Het traject loopt over 7 weken. Deze gaat door op vrijdag namiddag van 14 tot 17u.


Voor volwassenen.

Prijs: op aanvraag

Casa Natura - Demerstraat 11 - 3110 Rotselaar - info@casanatura.be - 0496/711396

Copyright © All Rights Reserved